Toukokuun hallituksen kokous

MUISTIO

Opintopiirin hallitus piti torstaina 23.5.2019 kokouksen. Kävimme virallista listaa läpi. Kaupungin avustuksen ehtona on liittää hakemukseen toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle. Hurskaisen Kai oli tehnyt hyvää työtä, ja valmista tuli.

Pidimme neljään pekkaan: Jukka, Kai, Martti ja Rolf ideointikokouksen ensi syksyn ja kevään toiminnasta. Syksyn ohjelmassa otetaan huomioon myös TSL:n juhlavuosi ( = 100 vuotta).

Suosittu musiikkiklubi jatkuu, mutta sen rinnalla käynnistämme niin eläkeläisille kuin työikäisille tarkoitetut kurssit. Kurssin pedagogiikkaa tullaan kehittämään flipped classroomin suuntaan. Tässä metodissa osa opetuksesta toteutetaan videoilla, jotka katsotaan ennen lähitapaamisia.

Ja kuten huomaatte, pidimme myös ensimmäisen sisäisen koulutuksen wp:n käytöstä.

Sovimme myös ensi syksyn hallituksen kokousten ajat. Ne ovat: ke 28.8., ke 4.9. ke 3.10, ke 6.11. ja ke 11.12 klo 17.30

Tervetuloa mukaan kokouksiin.

Martti Hellström, tp. pj.