Johtokunta koolla

TSL:n Espoon ja Kauniaisten alueen opintojärjestön hallitus piti syksyn ensimmäisem kokouksen 21.8. Paikalle meitä oli Aarno Turunen, Kai Hurskainen, Martti Helström, Jukka Lahti. Kokouksen aluksi pidettiin hiljainen hetki, sillä kaksi opintojärjestön merkittävää vaikuttajaa Aaro Peuraniemi ja Ralf Norrman olivat nukkuneet kesän aikana pois.

Siten käärittiin hiat ja aloitettiin kaksin käsin syksyn ja seuraavan vuoden toiminnan suunnittelu. Vielä seuraava hallituksen kokous päätettiin pitää valtuustotalolla mutta sen jälkeen jalkaudumme. Mm. syyskokouspäiväksi sovittiin 30.10 klo 17 juuri ennen iso laulutapahtumaa.

TSL:n Espoon opintojärjestö on saanut 15 ilmaislippua

Työväen Sivistysliitto TSL järjestää Opi perusasiat – konsertin 1.9.2019 klo 15.00 Paasitornin juhlasalissa, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki. Syyskuun ensimmäinen on Työväen Sivistysliiton perustamispäivä. TSL tarjoaa opintojärjestöllesi 15 ilmaislippua kuorokonserttiin.

Sivistyksen voimalla 100 vuotta eteenpäin!
Jos olet kiinnostuneista konsertista, ilmoittaaa siitä Kai Hurskaiselle huomiseen torstaihin 22.8 mennessä, niin saatte liput